Bilar & Bildelar

Mer information om trängselavgift i Stockholm

Trängselskatten har funnits i många år nu och det är numera en del av vardagen för de som kör in och ut ur Stockholm. Därför är det bra att känna till vilka avgifter som finns och vad de kan kosta. Det gör att du lättare kan räkna ut vad det kostar dig att köra bilen in till stan. Både företagare och privatpersoner kan ha nytta av att känna till vad som gäller trängselavgift i Stockholm. Den högsta kostnaden per dag är 135 kr vid högsäsong och 105 vid lågsäsong.

Det är dock inte under hela dygnet som du betalar avgiften. Den tas ifrån klockan 6 på morgonen till klockan 18:30. Efter och före detta behöver du inte betala avgiften. Däremot kan det vara svårt att hålla reda på vilka kostnader som det innebär att köra regelbundet. Att välja att då använda ett system som underlättar detta kan göra en stor skillnad. Då får du en klar översikt över kostnaderna och dessutom ett hjälpmedel för att se om det går att minska dem.

Håll reda på trängselavgiften i Stockholm

Det kostar att köra bil i Stockholm och det kan göra en stor skillnad om du håller reda på avgifterna. På det här sättet kan du vara säker på att du alltid har möjligheten att hålla reda på vad du kommer att behöva betala. Att se över det som gör livet lite lättare för dig kan göras med hjälp av olika digitala verktyg. Verktyg som låter dig hålla koll på hur ofta du kör in och ut ur stan. På det här viset kan du veta hur mycket i trängselavgift i Stockholm du kommer att behöva betala. Underlätta för dig själv och håll koll på dina kostnader.